• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Det lyder som en rigtig juleand, men rigmanden Thomas Rasmussen er angiveligt klar til at finansiere et køb af danskeren. Købet skulle være en del af den nødplan, Brøndby snart kan offentliggøre.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Rigmanden Thomas Rasmussen er, i følge Ekstra Bladet, klar til at lægge 10 millioner kroner på bordet for den danske angriber Nicki Bille Nielsen, der er på kontrakt i Villarreal, men er lejet ud til Rayo Vallecano. Bille og hans agent Nikola Juric skulle have holdt møde med Brøndbys ledelse på spisestedet Herzegovina i Tivloi, men sportschef Ole Bjur skulle have aflyst mødet i sidste øjeblik.

Indkøbet af Bille skulle være en del af den redningsplan, som Brøndby er ved at skrue sammen og formentlig vil blive præsenteret i dag eller i morgen. En plan hvor en ukendt rigmand skulle have indvilget i at skyde 22 millioner kroner ind i klubben - penge der skal dække omkostningerne til feriepengesagen.

Planen er en nødplan, der skal holde Brøndby ovenvande  frem til den planlagte aktieemission i foråret 2013.

Kommer Nicki Bille Nielsen til Brøndby bliver det på et playersponsorat á la det, Thomas Rasmussen også har betalt for Simon Makienok Christoffersen. Brøndby-direktør Tommy Håkansson har tidligere udtalt, at han ser det som en mulighed at hente flere spillere på playersponsorater.