Brøndby-stjerne efter AGF-ydmygelse: De var langt bedre end os

Der blev ikke lagt fingre imellem, da Dominik Kaiser skulle evaluere på Brøndbys indsats i 0-3-nederlaget til AGF

Brøndby led søndag aften et klart og ydmygende nederlag på 0-3 til AGF på eget græs efter en præstation, hvor de blå-gule havde ualmindelig svært ved at finde melodien. På tre mål i anden halvleg afgjorde AGF sagerne, og til klubbens hjemmeside var Dominik Kaiser ikke sen til at indrømme, at Brøndby ganske enkelt ikke var gode nok på dagen.

- Vi bliver nødt til at sige, at de var langt bedre end os i anden halvleg. De havde flere chancer, inden de scorede det første mål - blandt andet to skud på stolpen. Så de skabte en del chancer og scorede tre mål, og vi skabte ikke noget, lød det fra tyskeren, som fortsatte:

- Det er lidt usædvanligt med vores spillestil. Så præstationen var virkelig dårligt, specielt i anden halvleg, og på hjemmebane må det bare ikke ske. Vi er nødt til at analysere kampen og arbejde hårdt den næste uge, og så håber jeg, at vi kan levere i næste uge – det er vi nødt til.

Selvom det blev til et meget klart nederlag, havde midtbaneprofilen svært ved at sætte en finger på præcis, hvad Brøndby egentlig gjorde forkert i kampen, særligt med tanke på forrige rundes gode præstation i 2-0-sejren over AaB.

- Det er svært at sige, hvad der helt præcist gik galt. Vi var ikke gode nok på bolden, og vi fandt ikke de rigtige rum. Sidste uge gik det fint offensivt, men i dag (i går, red.) havde vi problemer med at spille vores offensive spillere, mente Kaiser, som ikke var sen til at kigge indad - men som nu også vil kigge fremad for at komme videre efter nederlaget:

- Kamil Wilczek var stort set ude af kampen. Det var jeg også. Måske forsvarede AGF godt, men vi er nødt til at skabe mere. Vi har kvaliteten, men i dag viste vi det ikke. Det er et ærgerligt resultat, men vi er nødt til at kigge fremad, afsluttede Kaiser.

Brøndby skal i næste runde på en svær opgave på udebane mod FC Midtjylland.