• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby-træner om Maxsø: Halvdumt at sige nej

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andreas Maxsø var for god en mulighed til at afslå, lyder det fra Brøndby-træner Niels Frederiksen.

Af Ole Hoffskov

Andreas Maxsø skrev mandag under på en kontrakt med Brøndby IF, og dermed lykkedes det de blå-gule at forstærke sig uden for transfervinduets åbningstid. Den 25-årige forsvarsspiller fik ophævet sin kontrakt med KFC Uerdingen på sidstedagen af vinduet, og en uge senere lykkedes det altså Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen at overtale Maxsø om at tage til den københavnske Vestegn.

Andreas Maxsø markerede sig som en dygtig forsvarsspiller i Superligaen, da han var i FC Nordsjælland, og det kastede et lukrativt skifte til tyrkiske Osmalispor af sig. Siden har danskeren også optrådt for FC Zürich og altså KFC Uerdingen.

Læs også: Medie: Ny Brøndby-spiller betalte millioner for at forlade sin seneste klub

Da muligheden for at få ham til Brøndby IF opstod, var det bare om at slå til, sådan lød det fra Carsten V. Jensen, og det bakkes til fulde op af cheftræner Niels Frederiksen.

- Fordi han er så dygtig en spiller og måske også er en spiller, som på et tidspunkt kan komme videre herfra. Hvem ved? Når så dygtige spillere render transferfri rundt og gerne vil til Brøndby, er vi tæt på at have den pakke, som det vil være halvdumt at sige nej til, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

Andreas Maxsø spillede 45 minutter for Brøndbys reserver mod FC København tirsdag eftermiddag. Han kan få debut for de blå-gule søndag mod sin tidligere klub, FC Nordsjælland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus