• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Danske og udenlandske klubber jagter Esbjergs U21-profil

Danske og udenlandske klubber jagter Esbjergs U21-profil
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Både AaB og Brøndby har vist interesse for Casper Nielsen, men der er også flere danske og udenlandske klubber, som holder øje med midtbanespilleren.

Af Martin Davidsen

Det er ingen hemmelighed, at den danske U21-landsholdsspiller Casper Nielsen snart forlader Esbjerg fB. Midtbanemanden vil ikke forlænge den kontrakt, der udløber i sommeren 2017, og derfor arbejdes der allerede nu på et klubskifte for Nielsen.

Flere danske og udenlandske klubber kigger på spilleren, og et klubskifte i januar-transfervinduet er sandsynligt.

- Det er det, der er planen. Lige nu er jeg i Esbjerg, og det er det, jeg koncentrerer mig om, og så kigger jeg på det andet, når det bliver aktuelt, siger Casper Nielsen til tipsbladet.dk.

- Jeg kunne have forlænget min kontrakt med Esbjerg, men det har jeg ikke haft lyst til. Der er store udfordringer i Esbjerg, men det er tid for mig til at komme videre, tilføjer han.

I sidste uge skrev JydskeVestkysten, at AaB i sommer viste interesse for Casper Nielsen, men at den nordjyske klub ikke kunne blive enig med Esbjerg om en pris. Samtidig har der været rygter på de sociale medier om, at Brøndby er interesseret i at hente Casper Nielsen til klubben. Ifølge tipsbladet.dk's er disse rygter sande. Således har både AaB og Brøndby været blandt den række af danske klubber, der i løbet af det seneste halve år har vist interesse i at tilknytte Casper Nielsen, erfarer tipsbladet.dk. Hertil kommer også noget interesse fra udenlandske klubber, der enten vil tilknytte Nielsen til vinter eller til sommer. 

22-årige Casper Nielsen ønsker ikke at kommentere tipsbladet.dk's oplysninger, men han bekræfter, at der er flere klubber, der viser interesse.

- Der er meget interesse fra danske klubber, men heldigvis også fra nogle udenlandske. Lige nu kigger jeg nok mest på det udenlandske, og jeg håber, at jeg kan komme den vej. Der er nogle spændende ting, som jeg skal se mere på, men lige nu fokuserer jeg hundrede procent på at gøre efteråssæsonen færdig i Esbjerg, siger Casper Nielsen.

Esbjerg er angiveligt indstillet på at sælge Casper Nielsen til vinter, og som lokal knægt er det vigtigt for midtbanemanden at slutte godt af i klubben.

- Det betyder meget for mig, at Esbjerg kommer igen og står godt fremover. Jeg håber, at der kommer styr på tingene, og jeg vil give hundrede procent i de sidste kampe, fastslår han.

Sideløbende med Esbjergs kritiske sæson har Casper Nielsen haft et godt efterår på U21-landsholdet, hvor han har været en del af Niels Frederiksens succesfulde mandskab. 

- Det har været en svær sæson for holdet, men jeg har haft nogle gode U21-kampe, hvor jeg har bidraget med oplæg og mål. Det har hjulpet lidt, og det har været positivt for mig, at der har været et afbræk med succes på U21-landsholdet, siger Casper Nielsen. 

I dette efterår har Casper Nielsen spillet 13 kampe for Esbjerg fB, mens han har spillet fast for U21-landsholdet med otte kampe til følge - heraf de fleste i startopstillingen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.