• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AGF vil gerne af med angriber Dioh Williams, når han vender tilbage fra lejeophold, men sportschef Brian Steen Nielsen erkender, at en målløs angriber ikke kan sælges.

Af Kim Michelsen

Dioh Williams' karriere er lige så stille smuldret over det sidste års tid, hvor den liberianske angriber har virket uskarp og - hos AGF - umotiveret.

Heller ikke på sit lejeophold hos russiske Alania Vladikavkaz har Dioh Williams fundet hverken særlig meget spilletid eller målform.

Derfor er det ikke overraskende, at AGF vil forsøge at komme af med Dioh Williams, når hans lejeophold slutter, og han vender tilbage til Århus til januar.

- Status på ham er, at han starter op igen fra januar sammen med truppen, men vi vil sammen med hans agent og ham selv prøve at finde en løsning for Dioh, der ikke hedder AGF, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Det var meningen, at Dioh Williams skulle have vist sig selv frem i den russiske liga og tiltrukket potentielle købere, men ikke en eneste gang er han kommet på måltavlen i klubben fra Kaukasus, der endte med at rykke ned fra den bedste række.

- Det er ikke gået for Dioh, som man kunne have håbet derovre, og da han heller ikke har scoret mål for os i lang tid, kan han ikke sælges. Man kan jo ikke sælge en angriber, der ikke scorer mål. Det er ikke det, de får deres penge for, konstaterer Brian Steen Nielsen.

- I stedet vil vi prøve at leje ham ud. Måske til en klub i Skandinavien, hvor nogen stadigvæk kan huske ham. Han har potentialet og er en dygtig spiller, siger Brian Steen Nielsen.