• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

EfB-back vil bygge videre på sen pokalsejr mod Brøndby

Foto: Getty Images

Esbjerg fB sikrede en sen sejr over AB i pokalturneringen onsdag, og den skal der bygges videre på søndag mod Brøndby, mener Jesper Lauridsen.

Af Victor Risager

Esbjeg fB spillede sig onsdag aften videre i pokalturneringen med en sen sejr over AB. Helt indtil det 89. minut havde Superliga-mandskabet ellers været bagud, men med to sene mål, formåede Esbjerg at vende kampen.

Jesper Lauridsen spillede en hovedrolle i målene, da han leverede begge de hjørnespark, der endte med scoringerne, og backen håber, at Esbjerg kan bygge videre på sejren i weekendens Superliga-kamp mod Brøndby IF.

Læs også:Brøndby-spiller efter fem nederlag: Vi har noget at bevise mod Esbjerg

Det fortæller han til Esbjerg fB’s hjemmeside.

- Det betyder meget. Vi kommer fra baghjul, hvor vi er bagud 0-1 efter en mindre prægende første halvleg. Så det er jo fedt, at vi bliver ved med at tro på det – også for den mentale tilstand som hold, hvor vi tror på det hele vejen. Det betyder meget, at vi scorer to mål lige til sidst og det ene i overtiden.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

- Det tror jeg, at vi kan bygge videre på, og det, håber jeg, kommer til at ske allerede på søndag (mod Brøndby IF, red.), siger Jesper Lauridsen.

Esbjerg fB’s seneste sejr i Superliga-regi kom mod netop Brøndby, som de besejrede 3-1 på hjemmebane i slutningen af september.

Søndag venter en kamp på Brøndby Stadion, hvor der er kampstart klokken 16.00.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 15. runde