2016-01-11 14:55
Foto: Esbjerg fB

I dag mandag var årets første træningsdag for Esbjerg fB's spillere. I hvert fald de af trupmedlemmerne, som ikke er skadet.

Ferien er slut, og spillerne i Esbjerg fB er tilbage på træningsbanen. Truppen var i dag samlet for første gang i 2016, hvor der var præsentation af både ny assistenttræner, nye holdkammerater og nye arbejdstider.

Det var dog ikke hele truppen, der var i stand til at deltage i årets første træning. Foruden nyindkøbte Jesper Jørgensen, der først støder til på torsdag, var en række spillere fraværende, oplyser EfB på klubbens hjemmeside.

Blandt dem er Robin Söder, der blev opereret i venstre hofte den 12. december. Han er ude i to-fire måneder, og dermed er han tidligst tilbage i midten af februar.

Også nyindkøbte Andreas Nordvik bakser med hofteproblemer. Der er dog kun tale om en mindre belastning, og EfB forventer, at stopperen vil træne med i løbet af denne uge. Kollegaen i midterforsvaret Michael Jakobsen kommer først i træning om en-to uger, da han har en fodskade.

Mohammed Fellah er ikke i Esbjerg, men i Oslo, hvor han er til kontrol efter sin operation i foden i november. Han vil slutte sig til resten af truppen i morgen, tirsdag. Sommerindkøbet Victor Pálsson er fortsat ude, hvilket han forventes at være hele sæsonen, og unge Søren Andreasen måtte udgå fra træningen med et trælår. 

"Men ellers går det meget godt," som klubben skriver på efb.dk.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO