FC København spillede godt - men fik kun smal sejr mod FC Nordsjælland

FC København vandt 2-1 på hjemmebane mod FC Nordsjælland, hvor Viktor Fischer blev matchvinder i anden halvleg.

Viktor Fischer er måske Superligaens bedste spiller, men han er i hvert fald FC Københavns bedste spiller, og hans betydning for klubben er enorm.

Det er både som målscorer og oplægger, at han har gjort sig bemærket, og efter 10 minutters spil fik han endnu en assist til samlingen, da han sendte et indlæg ind i hovedet på Robert Skov, som steg flot til vejrs og headede bolden over i det fjerneste hjørne.

Generelt var det FC København over alt på banen, og de unge FC Nordsjælland-spillere halsede blot rundt efter hjemmeholdets spillere. Føringen burde også have været større ved pausen, men Robert Skov og Peter Ankersen manglede begge den sidste skarphed.

Det blev straffet tidligt i anden halvleg, hvor Andreas Skov Olsen sparkede et fladt indlæg ind i det korte hjørne, hvor Jesse Joronen dog allerede befandt sig, men den finske målmand droppede fælt.

Otte minutter senere viste Viktor Fischer dog sine kvaliteter igen, da han konverterede den flade bold, som Peter Ankersen sendte ind foran målet.

Efterfølgende var FC København i kontrol med kampen, og især højresiden med Robert Skov og Peter Ankersen skabte problemer for FC Nordsjællands forsvar. Målene udeblev dog i kampens sidste halve time, og derfor kunne FC København trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Ståle Solbakkens tropper topper tabellen, mens FC Nordsjælland blot er nummer otte.