FC Midtjylland knækkede AC Horsens i anden halvleg

En stærk anden halvleg sikrede FC Midtjylland en sejr over AC Horsens søndag.

FC Midtjylland-mandskabet kan gå glade på juleferie efter en 3-1-sejr over AC Horsens søndag eftermiddag.

FC Midtjylland kom allerede foran efter 12 minutter. Alexander Scholz spillede Paul Onuachu i dybden, og den høje angriber spillede den på tværs in i feltet, Hassan kunne brage bolden i mål via overliggeren.

Efter scoringen kom der dog til at stå AC Horsens på det meste. Først kom Kasper Junker frem til en afslutning efter fint forarbejde af Michael Lumb efter 27 minutter, og et par minutter efter fik Mathias Nielsen en stor chance på et hjørnespark.

Og overtaget resulterede også i en udligning med knap ti minutter tilbage af første halvleg. Rune Frantsen spillede fint sammen med Junker i højre side og leverede et fornemt løb frem ad banen, inden han fandt Drost i feltet. Alene med målmanden svigtede Drost ikke, og han scorede sit andet sæsonmål.

AC Horsens kunne også have taget føringen kort efter, da Michael Lumb kom til en chance efter samspil med Drost. Lumbs afslutning blev dog reddet af Jesper Hansen, og de måtte gå til pause ved stillingen 1-1.

Det blev der ændret på blot 36 sekunder inde i anden halvleg. Mads Døhr Thychosen spillede til Scholz, der med sin førsteaflevering curlede den forbi Kevin Mendoza i AC Horsens-målet til 2-1.

Dermed var FC Midtjylland foran igen, og efterfølgende havde Onuachu og Evander også et par fine chancer til at udbygge føringen, men det lykkedes ikke.

AC Horsens fik lidt mere kontrol over kampen, men gæsterne fortsatte med at være de farligste, da de truede på kontra. FC Midtjylland fik også endegyldigt lukket opgøret, da Paul Onuachu i kampens sidste minut afsluttede en fin kontra. 3-1 blev også slutresultatet.

Efter sejren ligger FC Midtjylland nu á point med FC København i toppen af Superligaen med 44 point. FC København kan dog trække fra igen med en sejr over SønderjyskE senere på søndag en.