FC Midtjylland stryger til tops efter sejr i Haderslev

Et massivt pres fra FC Midtjylland i anden halvleg gav pote, da Paul Onuachu scorede til 0-1 mod SønderjyskE.

Bare tre minutter skulle der gå, før FC Midtjylland var tæt på at snuppe en tidlig føring. Alexander Sørloth snuppede bolden fra Marc Pedersen, men nordmandens vinkel blev for skarp, og afslutningen endte lige forbi højre stolpe.

I den modsatte ende af banen truede SønderjyskE sine midtjyske modstandere. Christian "Greko" Jakobsen driblede forbi tre forsvarsspillere, men også her manglede afslutningen præcision.

Intensiviteten i kampen kunne man ikke tage fejl af frem mod pausen. Et hav af dueller gjorde sig gældende mellem de to mandskaber, mens de store chancer udeblev i første halvleg.

Efter pausen levede FC Midtjylland mere op til sin favoritværdighed, men ganske uvant for Jess Thorups tropper var FC Midtjylland ikke farlige på afslutningerne. Både Alexander Sørloth og Paul Onuacho fik serveret bolden til oplagte hovedstøds-muligheder, men begge angriber missede i flere omgange.

Mest opløftende for gæsterne var Gustav Wikheim, der truede bagrummet, og med 20 minutter tilbage sendte han en afslutning lige over Sebastian Mielitz i SønderjyskE-målet.

To minutter senere var Paul Onuachu tæt på at vippe bolden over SønderjyskE's keeper, men endnu engang endte afslutningen med et målspark til værterne.

Ud af ingenting hamrede 34-årige Anders Egholm med et saksespark på stolpen. Minuttet efter lykkedes det endelig for Paul Onuachu at sende FC Midtjylland i front med 0-1 efter 72 minutter.

Efter FC Midtjyllands sejr placerer mandskabet sig på en førsteplads i Superligaen med FC Nordsjælland lige i hælene.