• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

FCK'ers klubskifte trækker ud: Vi er enige om hvad det indebærer

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Peter Ankersen er forsat at finde i FC KØbenhavn på trods af officielt at have været sat til salg længe.

Af Torsten Kjems Hansen

FC København har været igennem et ganske aktivt transfervindue med stor udskiftning i truppen. Men få dage tilbage af handelsmarkedet er der dog fortsat et par uafklarede sager. 

En af dem drejer sig om højre back Peter Ankersen, der gennem hele sommeren har været en spiller, der officielt er på vej væk og skal sælges. Men på trods af rygter om skotske Celtic og italienske Serie A-klubbers interesse, er der den 28-årige back fortsat at finde i København. 

Ankersens kontrakt løber endnu et år, men FCK-manager Ståle Solbakken har længe gjort det klart, at Ankersen ikke længere er en del af fremtiden i FC København. Af samme årsag har Peter Ankersen ej heller spillet et eneste minut i denne sæsons Superliga. 

Ståle Solbakken skyder da også ethvert spørgsmål om Peter Ankersens fremtid over på spillerens lejr, hvor agenten arbejder på en løsning. 

 - Det må du spørge ham om. Det kører de (Ankersens og hans repræsentanter, red.) helt selv, og jeg ikke indblandet overhovedet. Vi er stort set enige om, hvad det indebærer, hvis han skal skifte, og det har de helt styr på, siger Ståle Solbakken til eb.dk

Manageren slår i samme vending fast, at han regner med, at et skifte er på pladsen senest mandag, hvor transfervinduet lukker.

Superliga

Mere Superliga

Fokus