• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCN-direktør svarer Solbakken igen: Han rammer forbi skiven

FCN-direktør Søren Kristensen mener, at Ståle Solbakken skyder forbi skiven med sin kritik af Right to Dream Park.

Af Ole Hoffskov

Ståle Solbakken er ikke pjattet med kunstgræsset på Right to Dream Park i Farum, og det har FCK-manageren benyttet mange lejligheder til at ytre. Det gjorde han senest i søndags, selv om det lykkedes FCK-mandskabet at vinde en udekamp mod FC Nordsjælland for første gang siden 2013.

I forbindelse med søndagens 3-0-sejr tilføjede Ståle Solbakken i forlængelse af sin kritik, at han var 100 procent sikker på, at man kunne købe sig til at holde en grillfest inde på banen, hvis man betalte nok.

Hvis man spørger Søren Kristensen, der er direktør i FC Nordsjælland, indeholder netop den bemærkning en snert af dobbeltmoral fra nordmandens side.

- Nu er det jo ikke første gang, at vi hører det fra den kant, og helt generelt kan vi sagtens acceptere, at folk har deres egne meninger. Men vi synes nok, at han denne gang ramte forbi skiven, når det handler om, hvad man kan købe sig til af adgang og arrangementer på vores stadion, siger Søren Kristensen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Nogen kunne måske finde på at mene, at det er en skændsel, at et nationalstadion kan købes til at lægge rammer og underlag til technofester og dansktop-dansebal få dage inden fodboldkampe, så spillerne efterfølgende glider rundt på en mudderpøl eller en nylagt plæne, som vi flere gange har set eksempler på. Men det vil vi ikke blande os i, så længe det er inden for reglerne.

FC Nordsjællands hjemmebane har flere år i træk fået den dårligste bedømmelse af anførerne i Superligaen, men kunstgræsset lever op til FIFA's regler. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.