• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Hobro-anfører: Vi trænger til at vinde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro har to forsøg til at komme ud af 2019 uden en lang stime at ubesejrede kampe bag sig. Brix-Damborg håber, at nordjyderne kan gå ind til mødet med Horsens med mest energi.

Af Nicklas Grodt Degn

Der er ikke blevet sunget mange vers af Hobros sejrssang i de seneste måneder. Nordjyderne er uden sejr i de seneste ni kampe, og gik både gennem oktober og november uden at smage sejrens sødme.

Nu har de så to forsøg til at undgå, at gå ud af årets sidste kvartal uden en eneste sejr, og først forsøg bliver i weekenden, hvor Hobro møder Horsens.

Læs også:Forsvarsklippe er tilbage for Hobro til nordjysk derby

- Selvfølgelig med en sejr. Det er lang tid siden, vi har vundet, så det trænger vi til. Det kunne være fint moralsk at komme ind til foråret med en sejr fra DS Arena. Så håber jeg, at der kommer en masse opbakning, så folk kan komme ud og hjælpe os. Måske en lille optakt til en julefrokost. Det kunne være fint med tre point i bagagen og at få en øl bagefter kampen og så videre til en julefrokost for dem, der nu skal det, siger Hobro-anfører Jonas Brix-Damborg til Hobro IK’s hjemmeside.

Han medgiver, at særligt Horsens-kampen er vigtigt, da østjyderne kæmper med i bunden, hvor Hobro også huserer.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Tre point er tre point, men Horsens er et hold, vi har et øje på. Vi håber, vi kan komme ind til kampen med stor energi. Jeg synes det var udslagsgivende for kampen mod Horsens sidst. Der havde de måske lidt mere energi end vi havde. Det skal vi modstå, for så synes jeg også vi har en god chance for at komme fra kampen med tre point.

Efter kampen mod Horsens runder Hobro 2019 af med en kamp mod Brøndby IF. Hobro ligger på 12. pladsen i Superligaen med 15 point for 18 kampe.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus