• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro-back fik Superliga-gennembrud: Forlænger nu med klubben

Mathias Haarup fik i den forgangne sæson sit gennembrud i Superligaen, og nu har han fået en ny kontrakt. Den løber til sommeren 2022.

Af Anders Dehn

Før den forgangne Superliga-sæson havde Mathias Haarup bare spillet syv kampe i Danmarks bedste række. Den total mangedoblede Hobro-spilleren dog med yderligere 31, herunder fuld tid i de to afgørende playoffopgør mod Viborg FF.

Dermed kan den 23-årige back se tilbage på sæsonen 2018/19 som den, hvor han fik sit Superliga-gennembrud, og det har Hobro nu valgt at belønne med en ny kontrakt. Det er anden gang inden for halvandet år, at Haarup forlænger med Hobro. Den nye aftale løber til 2022.

- Jeg er stolt over at spille i Hobro IK, og derfor er jeg også rigtig glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse. Jeg synes, jeg har udviklet mig meget i min tid her i klubben, og det er jeg selvfølgelig glad for. Når det så er sagt, så skal jeg stadig bygge på, og jeg tror på, at jeg kan fortsætte den positive udvikling i de kommende år her i Hobro IK, siger Mathias Haarup i en pressemeddelelse.

Han kom til Hobro fra Brabrand IF for to år siden, og i den forgangne sæson var han både fast mand under Allan Kuhn og Peter Sørensen. Sportschef Jens Hammer Sørensen lægger vægt på, at Haarup har grebet den chance, han fik.

- Vi hentede Mathias til Hobro IK for to år siden med en tro på, at han havde et stort potentiale, som vi kunne forløse her i klubben. Det potentiale har vi fået at se i den forgangne sæson, hvor han ikke alene spillede mange kampe, men også præsterede rigtig flot i mange af dem. Han har virkelig grebet chancen, og derfor belønnes han nu med en ny aftale, siger han.

Haarups gamle kontrakt havde stadig ét år tilbage.

Superliga

Mere Superliga

Fokus