• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Hobro-stopper afviser top 6-snak trods ny solid præstation

Foto: Getty Images

Rasmus Minor vil ikke begynde at snakke om top 6, selvom det fredag aften lykkedes Hobro at tage endnu et flot resultat i 3F Superligaen.

Af Mads Bye Marboe

Hobro imponerede i sidste spillerunde mod FC Midtjylland og var ikke langt fra at tage alle tre point, inden det til sidst sluttede 1-1 mod midtjyderne.

Fredag aften formåede Peter Sørensens mandskab så at tage endnu en flot skalp, da det blev til 0-0 mod OB på DS Arena.

Resultatet kom ikke mindst i hus takket være Rasmus Minor, der imponerede i midterforsvaret, men som til gengæld ikke ville snakke om top 6 efter mødet med fynboerne.

- Jeg tror, at du får det kedelige svar fra mig. Vi er nogle jyder heroppe og går meget ydmygt til værks, og vi ved også, at det kan gå meget hurtigt den anden vej, siger han til TV3 Sport og uddyber:

- Så vi tager de point, vi kan, og lige nu ved vi, at der måske kommer et tidspunkt, hvor der kommer en down-periode. Men vi har god base, og den bygger vi på hele tiden til træning.

Den tidligere Helsingør-spiller havde desuden masser af roser til forsvarsmakkeren Anel Ahmedhodzic.

- Anel er en dygtig forsvarsspiller. Jeg føler mig rigtig rolig ved siden af ham, og han gør også mig god, så han er godt skolet i Malmö og har været i England en tur. Han er gået ind fra dag ét og har bare grebet chancen, og det er bare fedt af en ung dreng, som har et stort potentiale.

- Vi har ham i hvert fald i et år, og så må vi se, hvad der sker. Det kan gå hurtigt i fodbold, så hvis han bliver ved med at præstere, kan jeg da godt forestille mig, at der er nogle, der kigger på ham - og de kunne også kigge lidt på mig, selvom jeg er ved at være en gammel herre.

- Ej, han gør det sindssygt godt, så det ville undre mig, hvis der ikke var nogle folk, der kiggede på ham, svarer Minor med et smil på spørgsmålet om, hvor længe Hobro kan holde på svenskeren.

Ahmedhodzic har tidligere optrådt for Nottingham Forest, men er altså nu udlejet fra Malmö FF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus