Højdepunkter: Skov nedlagde Sønderjyske med nyt hattrick

Robert Skov scorede alle kampens tre mål, da FC København besejrede Sønderjyske med 0-3 i Superligaen.

FC København overvintrer på førstepladsen, og Robert Skov overvintrer som Superligaens topscorer. Det står klart efter, at FC København søndag besejrede Sønderjyske med 0-3.

Robert Skov bragte københavnerne i front, da han efter 10 minutter modtog bolden i højresiden, og helt upresset kunne lægge bolden ind i det længe hjørne.

Inden pausen fik han fordoblet føringen. Han vendte på en tallerken på Sønderjyskes felt, og med en resolut afslutning i det korte hjørne stod det 0-2 til FCK.

I anden halvleg fuldførte han hattricket. Gæsterne fik et frispark på kanten af Sønderjyskes felt, og her bankede Skov bolden i krogen til kampens slutresultat, 0-3.

Se eller gense Roberts Skovs hattrick og de øvrige højdepunkter, i afspilleren øverst i artiklen.