• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Israelere ville købe Randers-angriber

Israelere ville købe Randers-angriber
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Maccabi Haifa viste interesse for Randers-angriberen Marko Mitrovic mod slutningen af transfervinduet, men et skifte var ikke aktuelt for svenskeren.

Af Ole Hoffskov

I midten af juni hentede Randers FC det tidligere Chelsea-talent Marko Mitrovic til klubben, og den svenske angriber har fået fint med spilletid i sin første tid i Kronjylland. Der er ellers konkurrenter nok i Randers, hvor Mitrovic skal kæmpe med Marvin Pourié, Mikael Ishak, Viktor Lundberg og Mayron George, men svenskeren har mod på at tage kampen op. Ellers var han formentlig smuttet allerede i det samme transfervindue, som han kom til Randers FC.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger var den israelske klub Maccabi Haifa meget interesseret i at købe Marko Mitrovic, der kom til Randers FC på en fri transfer. Dermed kunne Randers have tjent penge på en spiller, der blev hentet gratis, og Mitrovic kunne komme til en klub med knap så meget konkurrence.

Læs også: For mange angribere i Randers: Vil vise sig til nytår

Det var dog aldrig aktuelt for den 24-årige svensker.

- Det er korrekt, at Maccabi Haifa kontaktede os angående Marko, men vi svarede, at han trives i Randers. Han er inde i en god udvikling, og han skal skynde sig langsomt. Derfor har vi ikke travlt. Klubben tror rigtig meget på ham, og både Olafur (Kristjansson, cheftræner, red.), Ole (Nielsen, sportsdirektør, red.) og Michael (Gravgaard, direktør, red.) ser en fremtid for ham i klubben. Det betyder meget for Marko, siger Mitrovic' agent, Denis Celebic, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det er selvfølgelig smigrende med interesse allerede på nuværende tidspunkt, og det er et bevis på, at Marko har et godt navn efter sin tid i Chelsea. Men som sagt trives han i Randers, og Randers er glade for ham.

Marko Mitrovic har været på banen i alle syv Superliga-kampe i denne sæson. Han jagter fortsat sin første scoring.

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus