• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Kadrii: Vi kan lave noget deroppe

OB er inde i en god stime, og Bashkim Kadrii tror på, at OB’erne har en chance mod FC Midtjylland.

Af Mads Aagurd

Bashkim Kadrii scorede i seneste spillerunde to mål, da OB slog Vendsyssel med 2-0. En helt anden opgave venter OB’erne, når de fredag aften gæster MCH Arena, hvor Superligaens stærkeste hjemmehold byder velkommen. Alligevel tror Kadrii på de formstærke fynboer.

Vi bliver testet maksimalt. Der er masser af selvtillid i truppen. Vi har leveret gode, stabile resultater på det seneste, og jeg tror, vi kan gøre igen i morgen. Det er i begge ender af banen, det ser fornuftigt ud, og det er derfor, jeg føler, vi kan lave noget deroppe, siger Kadrii til klubbens hjemmeside.

I november blev det til 12 point ud af 12 mulige for OB, som stille og roligt er kravlet op i tabellen efter en hård start på sæsonen. Forud for 19. spillerunde er fynboerne placeret på tredjepladsen lige efter mestrene fra FC Midtjylland.

Ligesom holdet havde Bashkim Kadrii en stærk november, hvilket kastede en nominering til månedens spiller af sig. Det er noget, der betyder meget for offensivspilleren, som har døjet meget med skader i de seneste sæsoner.

Kampen på MCH Arena bliver fløjtet i gang klokken 19:00 fredag aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus