• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kudus glæder sig til FCK-kamp: Det kan blive helt fantastisk

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Nordsjællands unge ghaneser Mohammed Kudus ser frem til kampen mod FC København, som bliver spillet i forårsvejr og solskin.

Af Oliver Okstrøm

En af mesterskabsspillet største oplevelser i denne sæson har været FC Nordsjællands Mohammed Kudus, som nu skal vise sine evner frem i Farum-klubbens kommende opgør mod FC København på Right to Dream Park.

Det er tilmed en kamp, som Kudus glæder sig til, da det vil være første gang, at han skal møde dem på kunstgræsset. Det fortæller han om i et interview på FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

- Jeg spillede 2. halvleg mod FCK i Parken i efteråret, men jeg sad på bænken, da vi mødte dem her i foråret. Jeg ser frem til kampen og med forårsvejr og solskin kan det blive helt fantastisk. Jeg nyder at spille i sol, som jeg er vant til fra Ghana, siger Mohammed Kudus.

Han slår desuden fast, at han oplever, at han har udviklet sig en del hos FC Nordsjælland.

- Tidligere tænkte jeg kun på at angribe, når jeg fik bolden, men min nye position på banen kræver lidt mere defensivt arbejde, og jeg har lært at få bedre balance i mit spil, siger han og fortsætter:

- Jeg har stadig masser af muligheder for at komme frem til afslutninger, og jeg håber at få scoret en del flere mål. Det bliver en stor kamp mod FCK, og jeg går ind til den med samme mentalitet, som til alle kampe. Det bliver med 100 procent fokus på holdet og på at vinde, lyder det fra Mohammed Kudus.

Kampen mellem FC Nordsjælland og FC København spilles klokken 16, og den sendes direkte på Canal 9.

Superliga

Mere Superliga

Fokus