• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lars Friis er tilbage i AGF: Det er fedt at være tilbage

AGF har hentet Lars Friis tilbage, og han er rigtig glad for at starte op i Aarhus-klubben igen.

Af Kenneth Jensen

Han har været i halvandet år i engelske Brentford, hvor han har fået masser af erfaring fra en af de bedre ligaer i verden, og nu skal den danske træner Lars Friis bruge den erfaring hos Superliga-klubben AGF.

Friis er således tilbage i klubben, som han forlod for snart to år siden, og denne gang er han blevet ansat som assistent- og transitionstræner.

Lars Friis lægger ikke skjul på, at han er glad for at være tilbage i Superliga-klubben.

- Det er fedt. Det er et dejligt sted, en fantastiske klub, og jeg ved, at fansene er specielle på den fede måde. Jeg har fulgt i, hvordan det er gået, og setuppet er suverænt, og faciliteterne er blevet opgraderet flere 1000 procent. Spillertruppen ser god og skarp ud - setuppet omkring holdet er også opgraderet. Det er fedt at være tilbage, siger Friis i et interview med AGF's egen hjemmeside.

Lars Friis arbejdede i Brentford som transititonstræner - det vil sige, at han skulle sikre, at spillere på reserveholdet fik en god overgang til førsteholdet. Siden blev han ansvarlig for reserveholdet, og nu skal han bruge hele sin erfaring i klubben fra Aarhus, hvor han ud over at hjælpe trænerteamet med cheftræner David Nielsen i spidsen også skal bruge sin erfaring, så de mange talenter i AGF får en nemmere overgang til førsteholdet.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus