Lucas Andersen fik vist sig frem: Det var fedt

Lucas Andersen glæder sig over, at han kom ind og leverede en god indsats for AaB i Superliga-kampen mod Hobro.

Der var ingen slinger i valsen, da AaB mødte Hobro på DS Arena. Ved pausen var AaB foran 0-2, og så kunne Morten Wieghorst med ro i sindet sætte Lucas Andersen på banen, og han leverede et positivt indtryk.

Han scorede således til 0-5 efter 69 minutter, og efterfølgende var det en glad midtbanespiller, som blev interviewet af NORDJYSKE.

- Det var fedt at komme ind i anden halvleg og vise mig godt frem, som jeg føler, jeg gjorde i dag. Der fik vi virkelig gjort arbejdet færdigt som hold, og vi kunne vel også godt have scoret et par mål mere, siger Lucas Andersen.

Samtidig glædede han sig også over, at hollandske Tom van Weert havde held med at score to gange i opgøret, og dermed kom den nye AaB-angriber for alvor i gang.