• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: AaB henter hollandsk angriber

Medie: AaB henter hollandsk angriber
Foto: Getty Images

Hollænderen Tom van Weert afløser Jannik Pohl i AaB, skriver bold.dk.

Af Ole Hoffskov

AaB er tæt på et salg af Jannik Pohl, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det FC Groningen, der er tæt på at kunne præsentere den danske angriber som ny mand i klubben. Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB, har i forbindelse med det forestående salg af Pohl fastslået, at AaB allerede er tæt på en afløser.

Han ser ud til at komme fra selvsamme FC Groningen.

Læs også: AaB er ved at sælge Pohl og er tæt på en erstatning

Bold.dk skriver, at 28-årige Tom van Weert bliver Jannik Pohls afløser i AaB. Aftalen skal være så godt som på plads, og dermed kan hollænderen altså godt begynde at pakke flyttekasserne.

Tom van Weert er en målfarlig angriber, der i sidste sæson scorede 12 mål i Æresdivisionen for FC Groningen, hvilket gjorde ham til klubbens topscorer. Angriberen, der også har tørnet ud for Excelsior og FC Den Bosch, står noteret for 112 kampe i Hollands bedste række med 45 mål til følge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.