• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Messi forklarer: Derfor var Liverpool-spiller den bedste i 2019

Foto: Getty Images

Argentineren forklarede under Ballon d'OR-ceremonien, hvorfor han havde stemt på Sadio Mané til FIFAs The Best-prisuddeling tidligere på året.

Af plbold.dk

Sadio Mané var noget nær urørlig mod Everton onsdag aften og viste klart og tydeligt, hvorfor han blev tildelt fjerdepladsen i dette års Ballon d'Or-afstemning.

Det blev som bekendt Lionel Messi, der løb med den helt store individuelle hæder, da journalister kårede ham til vinder af Den Gyldne Bold.

Den argentinske troldmand vandt også FIFAs The Best-prisuddeling tidligere på året, hvor det både er spillerne, trænere og pressen, som er med til at udpege en vinder.

Dengang stemte FC Barcelona-stjernen på Sadio Mané som den bedste spiller i 2019, og under Ballon d'Or-ceremonien forklarede Messi så, hvorfor Liverpool-profilen havde gjort sig fortjent til den stemme.

- Først og fremmest vil jeg sige, at det er en skam at se Sadio Mané på fjerdepladsen til Ballon d'Or. Men jeg synes, der er mange gode spillere i år, så det er svært at vælge lige netop én, sagde Messi til Canal + under prisuddelingen.

- Men jeg stemte på Mané, fordi han er en spiller, jeg kan lide. Han har haft et stort år, som var exceptionelt for hele Liverpool-holdet, og derfor fik han min stemme.

 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus