OB-træner før foråret: Vi står godt
2016-03-04 21:32
Foto: tipsbladet.dk

Kent Nielsen udtrykker begejstring over, hvordan hans angribende spillere gjorde det i dag - både på egen hånd offensivt og i det defensive arbejde.

OB er godt kørende for tiden i Superligaen. Fyns største klub har nu spillet tre gode halvlege i træk - anden halvleg mod AGF og de to solide halvlege i dag mod AaB. Og Kent Nielsen er da også tilfreds med, hvad han så fra sine spillere og fremhæver i særdeleshed sine offensive spillere. 

- Vi spiller en meget kontrolleret kamp, og på det defensive plan får vi vist en enorm energi, koncentration og disciplin gennem stort set alle 90 minutter. Og så må vi rose vores angribere for, at de kan noget på egen hånd, selvom de har svære odds. Det er høj kvalitet, for samtidig leverer de et stort defensivt arbejde, så det var godt, selvom vi godt kunne have tænkt os at spille bedre med bolden, end vi gjorde. Vi har også det held, der skal til for at vinde, men overordnet set får vi spillet dem godt og rigtigt. Nogle gange kører vi lange angreb, der kunne trætte dem, og andre gange spillede vi direkte. Vi fandt en fin balance på det, og det er jeg meget tilfreds med. Som hold havde vi væsentligt mere løbekraft end sidst, og vi fik sat holdet sammen på den rigtige måde. Det betød også, at vi ikke kom til så mange målchancer, som vi gjorde mod AGF, men samtidig gav vi heller ikke ret meget væk bortset fra nogle omstillinger til sidst, siger Kent Nielsen til OB.dk.
 
Også Lasse Nielsen, som vi på Tipsbladet kårede til kampens bedste spiller for OB, var en begejstret herre efter kampen: 
 
- Det er de tre point, der overstråler alt andet. Det er det, vi spiller om, men samtidig var det en veludført udekamp, for vi vidste, at AaB i perioder ville være meget på bolden. Vi stod godt sammen med en god kompakthed, og som forsvarsspiller er 1-0 altid en god sejr. Samtidig skal vi også huske, at der er en masse ting, vi kan gøre bedre, for vi skulle have lukket kampen tidligere og ender i stedet med at give dem tre store chancer til sidst, hvor der burde være lukket ned.
 
OB møder i næste weekend FC Nordsjælland på Trefor Park.
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO