• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Nordsjælland er enig med Serie A-klub: Skov Olsen skal til lægetjek mandag

Andreas Skov Olsen er på nippet til at skifte FC Nordsjælland ud med Bologna i Italien.

Af Morten Jørgensen

Efter en forrygende 2018/19-sæson har Andreas Skov Olsen været i søgelyset hos flere større klubber end FC Nordsjælland, og nu ser det ud til, at Superliga-klubben er gået med til at sælge kantspilleren.

Gennem et stykke tid er der blevet rapporteret om interesse fra den italienske Serie A-klub Bologna, og nu er de to klubber ifølge gianlucadimarzio.com nået til enighed om en pris.

FC Nordsjælland kan se frem til at modtage omtrent 37 millioner kroner for den danske U21-landsholdsspiller, som på mandag skal til lægetjek i Bologna.

Herefter ventes skiftet at blive officielt, og dermed kan Andreas Skov Olsen nok godt begynde at forberede sig på at skulle op mod dygtige forsvarsspillere som Alex Sandro, Kalidou Koulibaly og Leonardo Bonucci i den kommende sæson.

19-årige Andreas Skov Olsen er noteret for 51 førsteholdskampe for FC Nordsjælland, hvor han har scoret imponerende 27 mål og derudover også leveret syv assists.

I forvejen har FC Nordsjælland allerede solgt både Karlo Bartolec og Victor Nelsson denne sommer, og dermed tynder det efterhånden gevaldigt ud i truppen fra Farum.

Superliga

Mere Superliga

Fokus