2016-01-08 08:51
Foto: Casper Holmenlund Christensen/Polfoto

I fremtiden kommer AGF ikke til at fokusere så meget på at have bolden som under Morten Wieghorst. I stedet skal holdet spille mere aggressivt og hurtigt.

Når AGF træner og spiller kampe, er det ikke længere Morten Wieghorst, der står på sidelinjen og dirigerer spillerne. I stedet er Glen Riddersholm manden med det sportslige ansvar, og han varsler ændringer i måden, holdet skal spille på.

Stilen i "det nye AGF" og den hvide tråd var ganske vist bygget op omkring Wieghorsts fodboldfilosofi, men den nye cheftræner kommer til at ændre på den stil. Ikke radikalt, siger han, men med mere duelpræget spil.

- Det skal vi så have med over i kampene, hvor vi skal være mere aggressive i vores udtryk, et mere aggressivt genpres, og når vi så får mange af vores dygtige spillere retvendte, så skal vi angribe målet lidt tidligere og hurtigere. Vi vil godt have mere slutprodukt på spillet, siger Riddersholm til Ekstra Bladet.

- Det her skal ikke gøres til en modsætning mellem boldbesiddelse og direkte spil. Vi vil stadig gerne have bolden, men for os vil det i fremtiden ikke være en kvalitet i sig selv at have størst boldbesiddelse.

Første chance for at se det nye Riddersholm-systemt i aktion er fredag den 15. januar, hvor AGF møder Esbjerg fB i en træningskamp. Man må dog vente til 26. februar på trænerens Superliga-debut for AGF, når klubben møder OB i forårspremieren.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO