• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB forlænger med ung målmand: Lige så stort talent som Rønnow

OB har forlænget kontrakten med Oliver Christensen, der kan blive arvtageren for Sten Grytebust i målet.

Af Ole Hoffskov

Sten Grytebust er lige nu det altoverskyggende førstevalg i OB-målet, men i sidste uge fastslog sportsdirektør Jesper Hansen over for tipsbladet.dk, at man har opgivet at forlænge kontrakten med nordmanden, der derfor er fortid på Fyn efter denne sæson.

Dermed er det også tid til et tronskifte i OB-målet, og kampen står mellem Mandé Sayouba og unge Oliver Christensen. Førstnævnte har kontrakt med OB frem til sommeren 2023, og nu har Oliver Christensen det samme.

Den 19-årige målmand har torsdag forlænget med tre år.

- Det er sjældent, at vi ser så store målmandstalenter, som tilfældet er med Oliver Christensen. Jeg har tidligere oplevet Frederik Rønnows unge år som seniorspiller i Horsens, og Oliver har absolut forudsætningerne for at nå mindst ligeså langt. Han er en spiller, som vi er overbeviste om har kvaliteterne til at slå igennem på højeste niveau, og i de tre førsteholdskampe han har spillet for os indtil videre, har han vist, at vi kan være helt trygge ved at sende ham i kamp, selvom han endnu ikke er helt færdigudviklet som målmand. Han tiltrækker sig en del opmærksomhed, og derfor har det været vigtigt for os, at vi allerede nu forlænger aftalen med ham, så han også får et klar signal fra os om, at han er en keeper, vi tror på som fremtidens mand, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Den unge målmand er glad for at have fremtiden på plads.

- Det er et kæmpe skulderklap at forlænge allerede nu, og det viser, at klubben tror på mig. Det er jeg rigtig glad for, for det er også mit store ønske at blive her længe endnu. OB giver mig det jeg har brug for, for at jeg kan fortsætte min udvikling, og jeg har allerede set og mærket, hvad jeg kan forvente af førsteholdsfodbold. Det har været dejligt at opleve tempoet og den fysik, der er i Superligaen, og det har kun givet mig mod på mere. Jeg skal kæmpe for hele tiden at komme tættere på holdet og få endnu flere kampe, og det giver den nye kontrakt mig god tid til, siger Oliver Christensen.

Oliver Christensen står noteret for tre førsteholdskampe for OB - to i pokalturneringen og en enkelt Superliga-kamp. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus