OB-nyindkøb: Min største force er kreativiteten
2016-01-29 19:18

OB-nyindkøbet Jóan Simun Edmundsson afslører, at hans største force er det kreative spil, og at han glæder sig over at kunne vise sig frem på den største scene i Danmark - Superligaen.

OB har købt Jóan Simun Edmundsson i Vejle Boldklub. Den 24-årige færing har skrevet under på en kontrakt, der holder ham på Fyn indtil sommeren 2018. Han har følgende at sige om sit skifte til Odense-mandskabet til klubbens hjemmeside:

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har haft en klar ambition om at spille i Alka Superligaen, og det får jeg nu mulighed for i en stor klub som OB. Jeg får mulighed for at komme ud at gøre mit bedste på den største scene i Danmark, og det er klart et skridt op. Mine største styrker har altid været det kreative, men jeg vil også altid gerne arbejde hårdt for holdet, og det glæder jeg mig også til at gøre i OB, som jeg ser som et godt hold med rigtig gode spillere og individuelle kvaliteter. 

Også træner Kent Nielsen er en tilfreds herre.

- Vi har ikke for mange venstrebenede spillere i truppen, og derfor er det en spændende mulighed, der er opstået med Jóan Simun Edmundsson. Han er en meget sulten og enormt kreativ spiller, der samtidig er meget løbestærk og alsidig. Hans kreative evner vil være et godt supplement til vores andre kreative spillere, og han vil medvirke til, at vi bliver et målsøgende og målfarligt hold. Han har scoret pænt med mål i første division og på landsholdet, og nu får han mulighed for at bevise sig på det højeste niveau i Danmark. 

OB-sportsdirektør Jesper Hansen fortæller, at der er stort udviklings-potentiale i færingen. 

- Vi er glade for at være nået til enighed med både Vejle Boldklub og med Jóan Simun Edmundsson. Han er en meget spændende spiller med nogle meget fine kreative evner. Samtidig kan han både spille på midtbanen og i angrebet, og vi er sikre på, at han kan fortsætte og intensivere sin flotte udvikling hos os, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Jóan Simun Edmundsson kommer til at optræde med nummer syv i OB. Samme nummer, han havde i sin tid i Vejle.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO