• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-spiller håber på flere forlængelser i klubben

Oliver Lund håber, at flere OB'ere vil gøre som han og Ryan Johnson Laursen.

Af Ole Hoffskov

Både Ryan Johnson Laursen og Oliver Lund forlængede onsdag deres kontrakter med OB, således de også i den kommende sæson er en del af det fynske mandskab, der er tæt på at sikre bronze i Superligaen.

Oliver Lund kom til OB fra Lyngby i vinterpausen, fordi fynboerne var hårdt plaget af skader i forsvaret, og han har gjort det så godt i foråret, at OB har tilbudt ham en to-årig forlængelse.

Nu håber altmuligmanden, at han og Ryan Johnson Laursen kan have startet en bølge af forlængelser i OB.

- Det er klart, at netop det med at holde fast i en rigtig stærk stamme, er et udgangspunkt for, at vi kan nå den top, som vi gerne vil allesammen. Alle i truppen synes jo, det er sjovt at være der, hvor vi er nu, så det håber jeg da, kan avle nogle flere forlængelser. Jeg er også godt klar over, at jeg ikke er den eneste, der har gjort en god figur, der er jo mange, der har spillet på et virkelig højt niveau.

- Det kræver også bare noget den anden vej, og det er jo derfor, de der forhandlinger kan være svære, men jeg håber da, at vi kan holde fast i en stærk stamme. Vi har brig for kontinuitet, og vi har mange spillere i deres bedste alder, og det er vigtigt at holde på dem, siger Oliver Lund til obstruktion.

Oliver Lund har spillet fuld tid i samtlige kampe for OB i mesterskabsspillet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus