• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Officielt: EfB henter finsk landsholdsspiller

EfB har skrevet en tre-årig aftale med Pyry Soiri, som kommer fra et ophold i østrigsk fodbold.

Af Oliver Okstrøm

Sidste sæsons bronzevindere fra EfB har hentet den finske landsholdsspiller Pyry Soiri til klubben fra østrigske Admira Wacker, og finnen er kommet på en tre årig aftale med Esbjerg-mandskabet. 

Det melder den vestjyske klub ud på dens officielle hjemmeside.

EfB's sportschef Jimmi Nagel Jackobsen beskriver den 24-årige kantspiller som en meget talentfuld spiller, og derfor er sportschefen selvsagt glad for at have fået handlen på plads. 

– Vi har fulgt Pyry Soiri i lang tid, og vi får en ung spiller med en god teknik, som er god til at sætte medspillere op fra sin position på kanten. Både Pyry og EfB har store forventninger til det fremtidige samarbejde, siger Jimmi Nagel Jacobsen, som også afslører, at der også var interesse for Soiri fra andre lande.

Derudover skulle Soiri være en teknisk stærk spiller, der er i stand til at udfordre modstanderen, ligesom han har sine styrker i forhold til at skabe plads til både sig selv og sine holdkammerater. 

Tidligere har finnen foruden Admira Wacker tørnet ud for klubber som tæller MYPA, JäPS, KTP, VPS og Shakhtyor Soligorsk.

Det er i alt blevet til 16 landskampe for Pyry Soiri, og det forventes, at han deltager i EfB-træningen fra uge 26.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus