Optakt: FC Nordsjælland - Hobro IK
2016-03-12 09:55

To formstærke mandskaber tørner sammen i Viborg. Hvilken af sæsonens overraskelser trækker længste strå.

Kampfakta:
Spillested: Energi Viborg Arena
Dommer:  ?
Kampstart: Lørdag klokken 16.00 
På tv: TV 3 Sport 1
Twitter: #vffsje 
 
Holdnyt:
Viborg FF:
Johnny Mølbys mandskab er ved at være i sikkerhed. Nedrykningsstregen er efterhånden så langt væk, at man kan kigge opad, og sidste uges knusende 6-0-sejr over Hobro må give ekstra selvtillid.
 
Der er kun tre point op til en placering i Superligaens bedste halvdel, så Viborg kan ende med at få en fremragende sæson. Hvem ved? Håbet er lysegrønt. 
 
SønderjyskE:
Sæsonens helt store positive overraskelse finder vi i Haderslev. Jakob Michelsen har skabt et vinderhold, der er farligt for enhver modstander – og nu er sønderjyderne også begyndt at tage point mod holdene fra top seks. 
 
I efteråret hentede man alle sine point mod hold fra Superligaens nederste halvdel, så en kamp mod Viborg må være guf for de gæve gutter fra grænselandet. 
 
Karantæne:
Viborg FF: Ingen
SønderjyskE: Ingen
 
Bud på startopstillinger:
Viborg FF (4-4-2):Friis Jensen – Pallesen, Rask, Reese, Thorsen – Kamper, Wichmann, Grønning, Akharraz – Deblé, Curth 

 
SønderjyskE (4-5-1):Skender – Pedersen, Kanstrup, Luijckx, Pereira – Kroon, Guira, Drachmann, Madsen, Absalonsen – Bechmann 

 
Profilen:
Det kører for Nicolaj Madsen i SønderjyskE i øjeblikket. Mod Brøndby scorede han to mål – kunne have lavet fire – og han ligner en stor profil for SønderjyskE i denne sæson. Kan også blive afgørende mod Viborg. 
 
Vidste du, at...:
SønderjyskE's angriber Thomas Dalgaard har scoret fire mål i de indbyrdes kampe mellem Viborg og SønderjyskE. Alle målene er imidlertid sat ind som Viborg-spiller. 
 
Dom: 
Det er to formstærke hold med succesoplevelser i bagagen, som tørner sammen i Viborg. Det betyder dog ikke, at der er garanti for underholdning. Vi byder på en tæt kamp mellem de to jyske klubber. 2-2. 
 
Form, tabel og indbyrdes kampe:
 
 
 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO