• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Pallesen er ved at slå til i AaB: Tog længere tid end forventet

Kristoffer Pallesen er endelig ved at ramme det niveau, som han havde håbet på at opnå i AaB-trøjen.

Af Morten Jørgensen

Der var store forventninger til Kristoffer Pallesen, da AaB sidste sommer hentede højrebacken i Viborg, hvor han havde gjort en rigtig god figur.

Samtidig var der nogle sko at fylde ud for den 28-årige forsvarsspiller, som forinden havde set Joakim Mæhle og Henrik Dalsgaard spille pladsen som højde back for den nordjyske Superliga-klub med stor succes.

I sidste sæson havde Kristoffer Pallesen svært ved at spille op til sit ypperste niveau, og AaB brugte blandt andre Frederik Børsting på højre back, men i denne sæson har Kristoffer Pallesen vist sit værd, og det glæder han sig over.

- Jeg tror, at det tog mig længere tid, end både jeg og klubben havde regnet med at finde frem til, hvordan AaB spiller, og hvad min rolle skulle være. Men jeg synes absolut, at der har været fremskridt i denne sæson, fortæller han til NORDJYSKE.

I sæsonens første syv kampe startede Kristoffer Pallesen på højre back, men i den seneste kamp mod Randers var det i stedet Frederik Børsting, som blev foretrukket af Morten Wieghorst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus