• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Randers-færing skifter til islandsk fodbold

Randers-færing skifter til islandsk fodbold
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brandur Hendriksson tager nu konsekvensen af den manglende spilletid i Randers, og skifter til den islandske klub FH Hafnarfjordur. Her kommer han under vingerne af den tidligere Randers-træner Ólafur Kristjánsson

Af Mikkel Sloth

Det er ikke gået som håbet for Brandur Hendriksson, siden han i 2016 skiftede FC København ud med Randers FC. Derfor skifter den 22-årige færing nu til islandsk fodbold, hvor han fremover skal tørne ud for FH Hafnarfjordur. Det har Randers lørdag eftermiddag offentliggjort på sin hjemmeside.

Brandur Hendrinksson har siddet ude i næsten et år med en korsbåndsskade, og har ikke fået meget spilletid siden han blev skaden kvit. Og den manglende spilletid angiver Randers-træner Rasmus Bertelsen da også som den primære årsag til, at midtbanespilleren nu har fået lov til at forlade klubben.

- Det er ikke blevet til så meget spilletid for Brandur, og han vil virkelig gerne have gang i den igen efter at have været ude så længe. Derfor har vi valgt at lade ham komme videre nu. Brandur har været et godt bekendtskab og har været meget dedikeret i sin tid i klubben. Vi vil gerne takke ham for indsatsen og ønske ham al mulig held og lykke fremover.

Det blev kun til ni optrædener i den lyseblå Randers-trøje for Brandur Hendriksson. Han kom som nævnt til klubben fra FC København, hvor hans højdepunkt blev den afgørende scoring i pokalfinalen mod FC Vestsjælland i 2015. Han slog dog aldrig til i hovedstaden, og efter et års leje i Vendsyssel FF tog han så til Randers.

Her er succesen også udeblevet, og derfor skifter han så nu til den islandske liga. I FH Hafnarfjordur skal han trænes af Ólafur Kristjánsson, der i sin tid også hentede den færøske midtbanespiller til Kronjylland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.