Robert Skov sender tre point til FCK efter en hammer af et frispark

Med et klassespark blev FCK's Robert Skov matchvinder i kampen mod OB i Superligaen søndag aften.

Der er meget trængt i Superligaen omkring sjettepladsen i Superligaen, og to af de hold, som kæmper om at få fingrene i de sidste billetter til mesterskabsslutspillet, er FC København og OB.

De mødtes søndag aften i Parken i en kamp, som endte med 1-0 til københavnerne i et opgør, som bølgede frem og tilbage. Dog var det FC København, der havde overtaget i første halvleg, hvor OB omvendt havde et klart defensivt fokus.

Derfor blev det kun til ét skud fra OB i de første 45 minutter, som endte 0-0. I anden halvleg kom OB'erne bedre ind i kampen og søgte mere en scoring. Det samme gjorde FCK'erne, som også fik bonus.

Målet kom efter 60 minutters spil, da Robert Skov fik scoret sit første mål i den hvide trøje. Han lignede ellers en spiller, som var på vej fra banen. Og da frisparket skulle tages kunne det godt være blevet hans sidste aktion i kampen.

Med et riv af en anden verden fik Skov fra mindst 25 meter overlistet OB's stærke målmand Grytebust og scorede til 1-0 via overliggeren. Dermed kunne Robert Skov blive lidt længere på banen, og blev til sidst i kampen taget ud for Nikolaj Thomsen. Tidligere i kampen kunne han dog være smidt ud, da han gik hårdt ned i en tackling på en OB-spiller, der kunne have brækket benet. Her slap han med et gult kort.

I kampens afslutning kogte det dog over for FC Københavns Federico Santander, der sparkede OB's Jeppe Tverskov to gange, hvoraf det ene var mellem benene. Dommer Kehlet lod angriberen fra Paraguay blive på banen, men gav ham gult for for hændelsen.

Sejren betyder, at FC København er på fjerdepladsen i Superligaen med 11 point op til FC Nordsjælland, der spillede 1-1 tidligere søndag mod AaB. OB derimod er på en delt sjetteplads med både AaB og Hobro.