• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 21. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Endelig ruller bolden igen i Danmarks bedste fodboldrække.

En forholdsvis kort vinterpause, som dog har føltes lang for det fodboldsultne publikum, er forbi, og i weekenden blev 21. spillerunde i Superligaen afviklet. Dermed resterer kun fem kampe i grundspillet. Vi har som altid taget et nærmere kig på de individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 21. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jesper Hansen, FC Midtjylland (2)
Det var ikke en runde, hvor målmændene skilte sig ud. Valget falder på Jesper Hansen, der havde en vigtig redning for FC Midtjylland tidligt i kampen og derudover var sikker med bolden. Vi bemærker også en lovende debut af Kamil Grabara i AGF.

Højre back: Tobias Mølgaard, Vejle Boldklub (2)
Der er krummer i den 22-årige Vejle-spiller, og i 2-0-sejren over SønderjyskE var Tobias Mølgaard involveret i begge scoringer - blandt andet i form af en assist til Imed Louati. Mølgaard er bedre offensivt end defensivt, men alt i alt er han en spændende spiller, der har vist gode takter i denne sæson.

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (1)
Sikke en debut af Frederik Tingager. Hvis man gik rundt og troede, at den tidligere OB'er var blevet rusten i Tyskland, tog man fejl. Midtstopperen var den klart bedste AGF'er i 2-0-sejren over Esbjerg, hvor han både stod godt i defensiven og krydrede det med gode pasninger frem i banen. Prikken over i'et havde været, hvis Tingager også havde scoret, da chancen bød sig i anden halvleg. 

Central forsvarer: Erik Marxen, Randers FC (4)
Erik Marxen er ny anfører i Randers FC, og han stod stærkt i billedet i kronjydernes imponerende 3-0-sejr ude over AaB. Han var med til at lukke helt ned for de mange offensivprofiler hos hjemmeholdet, og den tidligere venstre back er med tiden blevet en rigtig dygtig midtstopper. 

Venstre back: Kevin Conboy, Randers FC (2)
Björn Kopplin er kommet til Randers FC, men hvis Conboy spiller, som han gjorde mod AaB, har Thomas Thomasberg ingen grund til at bruge den tidligere Brøndby-spiller. Kevin Conboy var især god i de første 45 minutter og er sikker med bolden for fødderne. 

Højre midtbane: Robert Skov, FC København (9)
En vinterpause har ikke gjort noget dårligt for Superligaens med afstand bedste spiller i denne sæson. Mod OB noterede Robert Skov sig for endnu et hattrick, og igen viste han sin klasse som frisparksskytte. Sikke en sæson indtil videre!

Central midtbane: Carlos Zeca, FC København (5)
FCK's anfører og arbejdsmand scorede et af sine meget sjældne mål i nedsablingen af OB. Målet tegnede et meget godt billede af den spiller, Carlos Zeca er, da han blev belønnet for at jagte en ellers håbløs bold. Grækeren er for alvor trådt i karakter i FC København. 

Central midtbane: Mikkel Kallesøe, Randers FC (2)
Nogen stor målscorer er Mikkel Kallesøe ikke normalt, men det var han så sandelig mod AaB. Randers-manden huserede på en fremtrukken midtbaneposition, og den bekom ham særdeles vel. Målet til 3-0 var en sand perle. 

Venstre midtbane: Godsway Donyoh, FC Nordsjælland (2)
Godsway Donyoh scorede to mål, og han kunne sagtens have scoret flere for FC Nordsjælland mod Brøndby. Ghaneserens dybe løb og hurtige antrit gav Jens Martin Gammelby og Paulus Arajuuri store problemer, og Brøndby er blevet lidt af en ønskemodstander for Donyoh, der nu har scoret seks mål i Superligaen mod de blå-gule. 

Angriber: Tobias Sana, AGF (3)
I AGF er Tobias Sana manden, der har evnerne til at afgøre kampene på egen hånd, og det gjorde han i 2-0-sejren over Esbjerg. Målet til 1-0 fik svenskeren foræret af Jeppe Højbjerg, men 2-0-scoringen var en flot aktion, hvor han med sin fart plantede Rodolph Austin, inden han udplacerede målmanden. 

Angriber: Simon Hedlund, Brøndby IF (1)
Brøndbys nyerhvervelse kom ikke selv på måltavlen, men uden ham havde de blå-gule aldrig scoret tre gange i Farum. Simon Hedlund var således involveret i alle tre Brøndby-mål - to gange blev der begået straffespark imod ham, mens han assisterede Mikael Uhre ved 2-1-målet. Meget lovende debut af den hurtige svensker. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.