• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

SønderjyskE holder øje med tysk forsvarer med stort potentiale

SønderjyskE holder øje med tysk forsvarer med stort potentiale
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En prøvetræning for en talentfuld tysker i SønderjyskE har ikke kastet en kontrakt af sig, men hans udvikling vil blive fulgt nøje.

Af Morten Jørgensen

Gennem de seneste 10 dage har Calvin Brackelmann været til prøvetræning i SønderjyskE, men nu er den 19-årige tysker vendt hjem. Uden kontrakt.

Det er er dog ikke ensbetydende med, at den talentfulde midterforsvarer ikke har gjort et godt indtryk i Superliga-klubben. Hans Jørgen Haysen fortæller, at der vil blive holdt øje med FC Köln-spilleren i fremtiden.

- Det er ikke en, vi kommer til at skrive kontrakt med i denne omgang, men det er en spiller med et stort potentiale, et godt venstreben, en god højde som midtstopper, og generelt er han en rigtig god fyr at arbejde med.

- FC Köln skal have tak for, at vi fik lov til at se ham an, og vi holder også øje med ham i fremtiden, for det er klart en spiller med potentiale, fortæller sportschefen til SønderjyskEs hjemmeside.

Derimod er Daniel Hafsteinsson, som også prøvetræner hos den jyske klub, fortsat i Haderslev, og han startede på banen i dagens træningskamp mod Randers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.