• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SønderjyskE ser nærmere på spillere fra Dortmund og Werder Bremen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben SønderjyskE er ved at sondere markedet i forhold til truppen næste sæson, og klubben har et par tyskere med i en testkamp senere mandag.

Af Kenneth Jensen

Sæsonen er officielt forbi for SønderjyskE, der er endt som nummer 10 i Superligaen.

Klubben tabte søndag til Randers FC med 3-4 efter 1-1 i første opgør i Haderslev, og dermed kan Glen Riddersholms mandskab gå på en tidlig sommerferie.

Ikke alt lys er dog slukket endnu i SønderjyskE, for mandag spiller andetholdet reserveholdskamp. Og i den reserveholdskamp har klubben valgt at se nærmere an på et interessante spillere.

SJE har i denne uge haft besøg af Marco Kaffenberger og Justin Plautz, og sidstnævnte er med, når FC Midtjylland er modstanderen i reserveholdsligaen klokken 14.00 mandag. Justin Plautz er en 20-årige venstre back, der har et år igen af sin aftale med Werder Bremen. Han har spillet på reserveholdet for den tyske Bundesliga-klub. Marco Kaffenberger ønsker SønderjyskE ikke at se nærmere på.

Også Jano Baxmann, 20 år, fra Borussia Dortmund er rejst til Haderslev for at vise sig frem. Han er kantspiller og har kontrakt med den tyske klub et år endnu, og så har han i øvrigt en fortid i Werder Bremen.

De to spillere skal blandt andet op mod dygtige spillere som Joel Andersson, Frank Onyeka, Eilwan Hassan og Awer Mabil, for FC Midtjylland har udtaget et stærkt reservehold. Dermed får SønderjyskE alletiders mulighed for at se de to testspillere matchet op mod god modstand.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.