• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Sparv er fortrøstningsfuld: Vi har gode minder fra Parken

Selvom FC København har slået et lille hul til FC Midtjylland i tabellen, er Tim Sparv fortrøstningsfuld inden stormødet skærtorsdag.

Af Sylvester Guldberg Røn

Kampen om mesterskabet er i år et parløb mellem FC København og FC Midtjylland, og skærtorsdag venter den første af de to direkte dueller mellem de to hold i mesterskabsspillet, når Parken danner rammen om guldbraget. 

FC København har lige pt. et forspring på fem point ned til de forsvarende mestre fra Heden, så derfor er gæsterne pisket til point og gerne en sejr i torsdagens opgør. FC Midtjyllands finske midtbaneanker, Tim Sparv, er dog optimist. 

- Det vigtigste lige nu er, at vi har en tro på en selv. Vi giver aldrig op. FC København er i pole position lige nu, men vi har masser af kampe tilbage, og vi møder dem både ude og hjemme, så vi har ingen anelse om, hvor det ender henne. Vi skal gå ind til kampen med erfaringen fra sidste år om, at alt kan ske, siger Tim Sparv til FC Midtjyllands hjemmeside. 

Selvom Tim Sparv tror på, at FC Midtjylland kan indhente FC København, så anerkender han førerholdets kvalitet.

- Det er helt klart et af det bedste hold i Danmark, vi skal op i mod. Det er hold med vinderkultur og traditioner. Det er måske den sværeste udekamp i Superligaen for os, men vi fik et godt resultat der sidste år, så vi har gode minder derfra. Men vi skal være helt på toppen, hvis vi vil have noget med fra Parken, siger Tim Sparv.

Guldkampen mellem FC København og FC Midtjylland fløjtes i gang kl 18.00 skærtorsdag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus