• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Sportchef om Toutouh-transfer: Han skal blive bedre og mere fit

Foto: Stabæk

Peter 'PC' Christiansen håber, at det næste halve år på leje i norske Stabæk kan booste Youssef Toutouh, som ikke har været i nærheden af spilletid i AGF

Af Mikkel Sloth

AGF kunne for kort tid siden offentliggøre, at de har udlejet offensivspilleren Youssef Toutouh til norske Stabæk.

Her er det håbet, at han kan få mere spilletid end tilfældet er i AGF, hvor han ikke har fået et eneste minut indtil videre i denne sæson. Det lader ikke til, at han er i form til at spille på David Nielsens mandskab, for AGF-sportschef Peter 'PC' Christiansen håber i hvert fald, at Toutouh er mere fit, når han vender tilbage til Aarhus til vinter.

- Youssef har haft svært ved at finde vej til startopstillingen, og sågar også hvad angår spilletid fra bænken, hvorfor vi nu i fællesskab har valgt at forfølge en mulighed i Norge til ham - en mulighed, der forhåbentligt kan resultere i, at der kommer en bedre og mere fit udgave af Youssef ud på den anden side efter jul, fortæller sportchefen og fortsætter:

- Vi håber, at denne nye udfordring og luftforandring til Youssef kan være med til at booste ham som spiller, og det bliver forhåbentlig et rigtig godt ophold, der nu venter ham, afslutter Peter 'PC' Christiansen.

I Stabæk skal Youssef Toutouh være en del af en tæt bundkamp. Klubben, som har to andre danskere i form af Kasper Junker og Sammy Skytte, ligger nummer 12 i Eliteserien, men med kun to point ned til Tromsø på 14. pladsen, som betyder playoff-kampe om nedrykning til den næstbedste norske række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus