• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Sportschef freder Kent Nielsen: Han skal ikke være nervøs

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Silkeborg er kommet skidt fra start i denne sæson, men pilen kommer ikke til at pege på cheftræneren. Ikke lige nu i hvert fald.

Af Kenneth Jensen

Kent Nielsen er efterhånden en rutineret træner, der har prøvet lidt af det hele, så han kender godt mekanismerne i fodbold, når man ikke vinder kampe. Og kampe vinder Kent Nielsen ikke mange af for tiden.

Silkeborg-træneren har blot vundet én kamp i denne sæson - det var en pokalkamp ude mod Herlev - mens SIF i Superliga-regi endnu ikke har kunnet fremvise en sejr. Bare tre point er det blevet til i ni kampe, og klubben ligger håbløst sidst i dansk fodbolds bedste række.

Læs også:Mismodige Silkeborg-fans har fået nok: Vi er til grin

Til trods for de dårlige resultater skal Silkeborgs cheftræner ikke se sig over skulderen, for som det vel populært hedder i fodbold er han "fredet". I hvert fald for nuværende.

- Han (Kent Nielsen, red.) skal ikke være nervøs. Han skal blive ved med at prøve på at få det her til at fungere, og det arbejder han benhårdt på, siger Jesper Stüker til TV Midtvest og forklarer:

Læs også:Tyve stjal fra biler, mens Silkeborg fik bank af OB

- Det her handler om at stå sammen, og det er det, man bliver udfordret på i sådan en situation. Det er helt naturligt, at de her spørgsmål kommer. Er truppen god nok? Er træneren god nok? Det kan selvfølgelig give usikkerhed, og så er det er utrolig vigtigt, at vi i vores gruppe står sammen og tror på, vi kan løse det her.

Silkeborg vandt i sidste sæson NordicBet Ligaen, men momentum har klubben ikke formået at hive med ind i Superligaen.

Læs også:Se målene: Bashkim Kadrii og OB bankede Silkeborg

Læs også:Kent Nielsen afviser sejrspres og fyringstrussel: Er ikke pisket til at vinde

Læs også:Silkeborg-anfører blev kåret til man of the match: Det er pisse irriterende

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.