• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Thomasberg glæder sig til AGF: Altid ekstra energi og power i de kampe

Randers FC glæder sig til Europa Playoff-finalen mod AGF, fortæller cheftræner Thomas Thomasberg.

Af Victor Risager

Randers FC besejrede SønderjyskE i første runde af Europa Playoff i Superligaen, og det betyder, at de nu er klar til finalen, hvor de skal møde AGF. Og det glæder de sig til i Randers-lejren.

Der er nemlig tale om et lokalopgør, der i de senere år har udviklet sig til en intens rivalisering, og af den grund er der altid ekstra energi og power i opgørene mellem de to hold. Det glæder Randers sig til, fortæller cheftræner Thomas Thomasberg til amtsavisen.dk.

- Der er altid ekstra energi og power i kampene mellem Randers FC og AGF, og nu spiller vi så ovenikøbet om adgang til finalen om en europæisk billet. Det gør det ekstra fedt, og nu skal vi have fyldt stadion på lørdag til vores sidste hjemmekamp i sæsonen. Det er en kamp, vi glæder os til, siger Thomas Thomasberg.

Thomasberg håber samtidig, at præstationen i den seneste kamp mod SønderjyskE, hvor Randers vandt 4-3, har givet kronjydernes offensiv selvtillid forud for opgørene mod AGF.

Det første møde mellem Randers FC og AGF spilles lørdag den 18. maj, mens returopgøret spilles søndag den 26. maj. Vinderen skal møde et hold fra Mesterskabsspillet i én sidste kamp om en plads i Europa League-kvalifikationen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus