• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Tidligere Brøndby-spiller om FCK-derby: Den fedeste kamp

Tidligere Brøndby-spiller om FCK-derby: Den fedeste kamp
Ned Alley/Polfoto

Med fire sæsoner i Brøndby IF ved Jens Stryger Larsen, hvad et opgør mod FC København betyder klub og spillere.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Det har været en rigtig god uge for danske Jens Stryger Larsen. I mandags blev han udtaget til A-landsholdets næste to kampe, og i går spillede han sin klub, østrigske Austria Wien, i Europa League-gruppespillet. Men det er ikke det eneste, der fylder for den tidligere Brøndby- og FC Nordsjællandsspiller. Backen bruger meget tid på at se sine tidligere klubber spille. Han så blandt andet Brøndbys 7-0-sejr mod AGF i søndags, og det varmer for ham, når det går klubben godt.

- Det er svært at undgå at følge med i, hvordan det går, når klubben vinder 7-0. Jeg så selv kampen, og synes, at det var en virkelig flot præstation. Det fungerer for dem med den nye træner, siger Jens Stryger Larsen til tipsbladet.dk.

Læs også: Optakt: Brøndby IF - FC København

I sin tid i Brøndby nåede Stryger Larsen at spille med i flere derbys mod FCK. Nu venter endnu et for Brøndby, når de på søndag tager imod løverne på hjemmebane. Jens Stryger Larsen ville gerne se den kamp, men skal selv spille på det tidspunkt. Men han ved, hvor meget et derby betyder for spillerne og for klubben.

- Det er den fedeste kamp på hele året at skulle spille mod FCK. Der er ekstra tænding hos spillerne og ekstra gang i kulissen. Det er bare noget helt specielt at opleve sådan et derby. 

Det københavnske derby bliver det første siden 2009, hvor klubberne mødes som 1'er og 2'er i Superligaen. Kampen har kickoff klokken 16.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus