• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Transferstatus fra Solbakken: Keita kan blive udlejet

Med en måned tilbage af transfervinduet giver FCK-manager Ståle Solbakken en status. Han fastslår blandt andet, at Aboubakar Keita han blive udlejet.

Af Ole Hoffskov

Der resterer en måned af transfervinduet, og det har været en travl sommer for FC København, der blandt andre har sagt farvel til Federico Santander, Robin Olsen og Erik Johansson, og det har tilført pengekassen masser af millioner - en stor del er dog blevet brugt igen på blandt andre Kenan Kodro og Sotirios Papagiannopoulos.

De næste 30 dage kan også byde på aktivitet i den danske hovedstad, og Ståle Solbakken kan få øje på flere af sine spillere, som må være interessante for andre klubber.

Læs også: Avis: Belgisk klub jagter Aboubakar Keita

- Jeg er meget tilfreds, men der er en måned tilbage, og der kan være store klubber, der gerne vil have nogle af vores spillere, og der kan også ske andre ting undervejs, så vi selv må gøre noget, men det er for tidligt at sige noget om nu, siger FCK-manageren.

Ifølge et belgisk medie er KV Mechelen fra den næstbedste række interesseret i at tilknytte midtbanespilleren Aboubakar Keita, der i skrivende stund synes at have lang vej til spilletid på FCK-mandskabet, og Ståle Solbakken medgiver, at der kan ske ting og sager med ivorianeren i løbet af den kommende måneds tid.

Læs også: Bashkim Kadrii overvejer situationen: Måske sker der et eller andet

- Vi er løbende i dialog med Keita om hans situation. Han var ude i lang tid, efter han kom tilbage fra Halmstad, og lige nu ligger han et stykke fra de andre efter de syv-otte måneder, han har været væk.. Men han har trænet godt med de seneste uger og også spillet en times tid i to af U19-holdets træningskampe, men han skal bruge mere kamptræning for at komme videre i sin udvikling. Men vi er ikke i en situation, hvor vi kan give ham de 8-10 kampe, han trænger til, og derfor kan et lejeophold godt komme på tale, for vi tror stadig på ham, siger Solbakken.

Bashkim Kadrii gav onsdag udtryk for, at han kigger på sine muligheder efter en sæsonstart uden spilletid, og Peter Ankersen har længe lignet en spiller, der kunne blive solgt i dette transfervindue.

I forhold til de to er der dog ikke meget at berette om, bedyrer Ståle Solbakken.

- Ankersen bliver her. I forhold til Bashkim har vi haft en dialog, og så længe han er her, giver han sin bedste, og hvis han på et tidspunkt ikke er her længere, er det fordi, vi har fundet noget bedre, lyder det fra FCK-bossen.

FC København møder Stjarnan fra Island torsdag aften i Telia Parken. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus