• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Pirchert

Troels Bech: Vi er i dialog med Leipzig om Jung

Anthony Jungs lejeaftale udløber den 1. juli, men endnu er det ikke helt utænkeligt, at tyskeren fortsætter i Brøndby-trøjen.

Af Oliver Pirchert

Efter mange handler inden transfervinduet overhovedet er åbnet i Danmark, er det tid til at gøre status for Troels Bech og resten af Brøndby IF.

Senest fik klubben hentet en afløser for Frederik Rønnow, da Brøndby i går præsenterede Marvin Schwäbe som ny mand mellem målstængerne.

Endnu er der dog spørgsmål, som ikke er blevet besvaret. Er Besar Halimi, Anthony Jung og Jan Kliment stadig i Brøndby efter sommer?

- Anthony Jungs lejekontrakt udløber den 1. juli, men vi er i dialog med ham og RB Leipzig om fremtiden. Samtidig er Svenn Crone i god form, mens Christian Enemark er stærkt på vej tilbage efter en skade, så der er stor konkurrence på backpositionerne, siger Troels Bech blandt andet i et længere interview på Brøndby IF's hjemmeside.

Yderligere forklarer sportsdirektøren, at det endnu er usikkert, om Besar Halimi og skadede Jan Kliment fortsat er i Brøndby, når deres lejekontrakter udløber den 1. juli.

I interviewet gør Troels Bech det klart, at 17-årige Morten Frendrup nu er en permanent del af Superliga-truppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.