• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

TV-aflysning af Bendtner-debut: FCK og Brøndby leder efter ny bane

Nicklas Bendtner får senere tirsdag debut for FC København, når han skal i aktion i Reserveholdsligaen. Men kampen bliver ikke vist på tv alligevel, og det er slet ikke sikkert, at opgøret ender med at blive vist.

Af Kenneth Jensen

Det kommer til at være for lukkede døre, at Nicklas Bendtner senere tirsdag formentlig får debut for FC København. Formentlig, fordi Bendtner først skal på banen, og formentlig, fordi kampen er i fare for at blive aflyst.

Nattens massive regn i København betyder, at opgøret i Reserveholdsligaen mellem FC København og Brøndby IF ikke kan gennemføres på FCK's anlæg, og dermed arbejder parterne i stedet på at finde en ny bane, så kampen kan gennemføres.

Læs også:Bendtner kan få uofficiel debut i morgen

Det betyder to ting: For det første bliver kampen alligevel ikke vist på tv, som det ellers var planen i første omgang, og dels vil der hverken være journalister eller tilskuere til stede. Kampen har hele tiden været lukket for tilskuere og er det nu altså også for medier.

Nicklas Bendtner skiftede til FC København på sidstedagen i transfervinduet.

Læs også:Medie: SønderjyskE åbnede en dør på klem for Bendtner

Den store angriber, 31 år, har indtil videre trænet med i FCK og står altså til at få sin debut nu.

Læs også:Bendtner-feber: Reservederby bliver sendt på TV

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...