• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tyskere handlede i Brøndby - nu vil de snyde FCM for dyr nordmand

Foto: Getty Images

Superligaens tophold, FC Midtjylland, er interesseret i at købe højre back, men det danske mandskab er i hård konkurrence.

Af Kenneth Jensen

De har allerede hentet den svenske angriber John Guidetti, og så har de købt midtbanespiller Dominik Kaiser i Brøndby IF, ligesom de har skrevet kontrakt med danske Martin Hansen. Og nu vil tyske Hannover 96 angiveligt også have fat i en nordmand.

Det er den tyske avis Bild, der skriver, at Hannover 96 fortsætter med at kigge efter forstærkninger, og at man nu har kastet kærligheden over den 23-årige nordmand Andreas Hanche-Olsen, der til dagligt spiller i norske Stabæk.

Læs også:Transferplanen: FC Midtjylland jagter ny højre back

Hanche-Olsen er højre back og kaptajn for Stabæk, og så er han i øvrigt en spiller, som ifølge avisen B.T. er højt på ønskelisten i FC Midtjylland.

Forsvarsspilleren har kontraktudløb om et år, men angiveligt kræver Stabæk en stor pris for højrebacken, og Bild fortæller, at Hannover 96 nu overvejer at bruge en million euro på spilleren - svarende til 7,5 millioner kroner.

Læs også:Medie: FC Midtjylland jagter Stabæk-anfører

Den tyske avis fortæller, at FC Midtjylland allerede har budt, men at det bud var markant lavere end de 7,5 millioner kroner, og derfor takkede Stabæk nej.

Træner Martin Kocak i Hannovver 96 skal allerede have bestemt sig, og han ønsker at få nordmanden til klubben. Det kræver dog, at pengepungen bliver åbnet, og derfor hviler ansvaret på Hannovers pengemand og administrerende direktør Martin Kind, 75 år, der efterhånden har investeret mange penge i fodboldklubben. Det er ham, der træffer de sportslige beslutning.

Han går altså lige nu og vurderer, om han skal snyde FC Midtjylland for en norsk højre back.

Læs også:Solgt Brøndby-stjerne: Jeg havde ingen planer om at skifte

Læs også:17-årig kan spille sig til kontrakt i AaB: Det vil mere være langsigtet

Læs også:Avis: Brøndby spinner millioner på salg af Dominik Kaiser

Læs også:Medie: Red Bull-ejer vil købe sig ind i Brøndby IF

Superliga

Mere Superliga

Fokus