• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Utilfreds Horsens-direktør: Føler, vi får en dobbeltstraf

Utilfreds Horsens-direktør: Føler, vi får en dobbeltstraf
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens er langt fra tilfredse med, at Brøndby IF ikke må tage tilskuere med til CASA Arena Horsens næste gang, de kommer på besøg

Af Andreas Arp

I slutningen af august fik Brøndby IF en betinget frakendelse af tilskuere til en hjemmekamp og en bøde på 200.000 kroner efter tilskueruroligheder på CASA Arena Horsens i slutningen af sidste sæson.

Brøndby valgte at acceptere bøden, men ankede den betingede frakendelse, og Fodboldens Appelinstans har nu givet Superliga-klubben ret i, at dommen var for hård.

Læs også: Appelinstans ændrer Brøndbys betingede frakendelse af tilskuere

I stedet får Brøndby så en anden straf. Klubben må nemlig ikke have tilskuere med næste gang, at de møder AC Horsens på udebane i enten Superligaen eller DBU Pokalen, men det i lige så høj grad en straf til AC Horsens.

Det mener klubbens direktør, Kristian Nielsen, der også fik en bøde på 50.000 kroner tilbage i august:

- Vi føler, at vi får en dobbeltstraf. Vi fik allerede en bøde, som vi har betalt, og nu føler vi, at vi faktisk bliver pålagt en del af Brøndbys straf. Brøndby bliver også straffet, men vi føler os også straffet igen, siger Horsens-direktøren til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Det har også den konsekvens, at det giver en svær situation for os. Vi skal nu ud og sikre, at der ikke kommer nogen Brøndby-fans på stadion. Vi skal sælge billetter, men samtidig sikre også, at køberen ikke er fra Brøndby. Det er en helt ny sikkerhedssituation, som vi også skal tage højde for, og som ikke er naturlig.

- Det er jo ikke naturligt, at man skal ud og ekskludere nogen. Vi gør normalt alt for at få folk ind. Nu skal vi ud og gøre alt for, at der er nogen, der ikke kommer ind, siger Kristian Nielsen.

Brøndby har tradition for at stille op med mange udebanefans, så det er også et økonomisk tab for AC Horsens:

- Det er svært at sætte tal på, men jeg vil skyde på, at vi taber op til en kvart million i bod- og billetindtægter, vurderer AC Horsens' direktør. 

Afgørelsen fra Fodboldens Appelinstans kan ikke ankes.