2017-04-21 15:36
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

11 Superliga-mål i bare 20 kampe: Emiliano Marcondes er brandvarm, og han er ikke overraskende glad for at spille fodbold for tiden.

Den bare 22-årige FC Nordsjælland-profil Emiliano Marcondes har hævet sit niveau markant i denne sæson, hvor han fra sin position som offensiv midtbanespiller eller kant har scoret hele 11 gange i 20 Superliga-kampe.

Med den gode form ligner Emiliano Marcondes en spiller, der med sikkerhed er i Niels Frederiksens U21-landsholdstrup, når U21-EM til sommer spilles i Polen. Og så er de mange mål og det gode spil også en stor årsag til, at Kasper Hjulmands mandskab spiller med om bronzemedaljerne i Superligaen.

Og det er selvsagt ret sjovt at være Marcondes lige for tiden.

- Jeg nyder virkelig at spille fodbold i øjeblikket. Jeg nyder også træningen hver eneste dag, og lige nu glæder jeg mig til kampen mod Brøndby. Vi slog dem på udebane, så hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det igen på vores bane, siger Emiliano Marcondes til FC Nordsjællands hjemmeside.

Lige nu ligger FC Nordsjælland nummer fire i Superligaen, og med syv kampe igen af mesterskabsspillet har klubben samme pointantal som FC Midtjylland på tredjepladsen, og Emiliano Marcondes håber på et sæt medaljer, når sæsonen er forbi.

- Det er vildt, at vi spiller med om bronzen. Folk havde grinet, hvis nogen havde sagt det før forårets start. Og for os vil det nærmest være som at vinde guld med det udgangspunkt, vi havde. Men det hele har flasket sig, så hvorfor ikke, siger Emiliano Marcondes.

Marcondes kan fortsætte sin målhøst, når FC Nordsjælland fortsætter sin kamp for at få bronze. Det er på søndag, hvor FC Nordsjælland møder Brøndby IF i Farum.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO