• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel-boss: Vi er tæt på Fulham-spiller - og flere indkøb

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jon Dagur Thorsteinsson bliver formentlig Vendsyssel-spiller i løbet af dagen, bekræfter sportsdirektør Mogens Krogh. Derudover er klubben på jagt efter kontraktfri forstærkninger til offensiven.

Af Anders Dehn

Mogens Krogh kommer ikke til at gå på tidlig weekend i dag. For sportsdirektøren i Vendsyssel FF arbejder aktuelt på at lande den islanske kantspiller Jon Dagur Thorsteinsson, der er på kontrakt i Fulham.

Tidligere på dagen skrev bold.dk, at Thorsteinsson var på vej til Vendsyssel på en etårig lejeaftale, og Krogh bekræfter over for tipsbladet.dk, at han er tæt på at sikre sig den offensive forstærkning.

Læs også: Avis: FC København tæt på at hente dansk keeper tilbage

- Vi er i dialog, og lige så snart det sidste falder på plads, og vi får en endelig bekræftelse, offentliggør vi det. Jeg er forholdsvis fortrøstnings fuld for, at det falder på plads i løbet af i dag, siger sportsdirektøren.

Det skal det helst også, for det er som bekendt sidste dag, danske klubber kan hente spillere - i hvert fald dem, der ikke allerede er kontraktfri. Fristen udløber, når fredag bliver til lørdag.

19-årige Jon Dagur Thorsteinsson skiftede i 2016 til Fulham fra HK Kópavogs fra hjemlandet Island. Siden har han spillet for Premier League-klubbens U18- og U23-hold. I sidste sæson fik han 20 kampe, scorede seks mål og lagde op til tre for U23-mandskabet.

I Vendsyssel skal han bidrage til holdets offensiv.

- Han er en rigtig dygtig kantspiller og lige det, vi har søgt. Alle de rereferencer, vi har fået på ham fra både Island og England, er rigtig gode. Vi har lavet en grundig research, og vi får en spiller, der er dygtig i omstillingerne, er målfarlig og kan sætte sine medspillere op, forudser Mogens Krogh.

Det er dog ikke gjort med en enkelt forstærkning til Superliga-oprykkerne.

- Der kan godt ske noget andet også, men det bliver ikke nødvendigvis i dag. Det, vi kigger på, er uden kontrakt, og det er derfor, vi ikke har travlt med, at det skal være i dag, siger sportsdirektøren.

- Det er noget offensivt. Vi sagde fra starten af transfervinduet, at vi ville sikre vores defensiv, og det har vi gjort nu, så det er i den anden ende af banen, vi kigger.

De defensive tilgange til Vendsyssel er blandt andet kommet i form af Alexander Juel Andersen, Daniel Christensen og Søren Henriksen, der alle har bragt Superliga-erfaring til den uerfarne trup.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.