• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel tester storebror Mucolli og hollandsk målmand

Agon Mucolli er på klubjagt og besøger i den forbindelse Vendsyssel FF, der også har hollandske Richie Steinmann til prøvetræning.

Af Anders Dehn

Det går ret forskelligt for Mucolli-brødrene i Vejle Boldklub. Lillebror Arbnor har markeret sig fint på oprykkerholdet og har spillet samtlige seks Superliga-kampe i denne sæson, mens den et år ældre Agon Mucollis forhold til cheftræner Adolfo Sormanis er kuldsejlet, hvorfor han har fået lov til at finde en ny klub.

Den klub kan blive med-oprykkerne Vendsyssel FF. Offensivspilleren er i hvert fald til prøvetræning i Hjørring i disse dage, fortæller klubbens cheftræner, Jens Berthel Askou, til Nordjyske.

Læs også: Agon Mucolli på klubjagt: Vil gerne blive i Skandinavien

- Agon er en spændende type, der kan spille på kanten eller den offensive midtbane. Som sin bror har han lavt tyngdepunkt og hurtige fødder. Han kunne godt passe ind på vores hold, men han har ikke spillet i et stykke tid, så vi må vurdere, om han er en, vi kan se tilstrækkeligt potentiale i, siger han til lokalavisen.

19-årige Agon Mucolli har fået en enkelt kamp for Vejles reserver i denne sæson, men var senest på banen for førsteholdet i november 2017. Hans agent, John Sivebæk, sagde i sidste uge til Vejle Amts Folkeblad, at den mest sandsynlige destination for Mucolli den ældre var et sted i Skandinavien.

Foruden Vejle-spilleren har Vendsyssel den hollandske målmand Ritchie Steinmann til prøvetræning. Han er 24 år gammel og aktuelt på kontrakt i den amerikanske segundaklub SIMA Aguilas.

Jens Berthel Askou understreger, at prøvetræningen ikke skal forstås sådan, at førstemålmand Nicolai Flø er på vej væk fra Vendsyssel.

Superliga

Mere Superliga

Fokus